Rys Møbler AS

Rys Møbler er en bred leverandør av interiør til hus, hjem og kontor. Vi skaper langsiktige, effektive, helhetlige løsninger som gjør ditt hjem bedre og mer innholdsrikt. Vår spesialitet er å skape skreddersydde miljøer som er utformet i nært samarbeid mellom kundene og våre interiørkonsulenter og håndverkere. Med nye toppmoderne produksjonslokaler, og med de mest avanserte og nyeste produksjons maskinene, kan vi skreddersy alt innenfor møbler, kjøkken, baderomsinnredning, garderober og kontormøbler. Med markedets best kvalifiserte og kundeorienterte medarbeidere som kan sitt fag, er vi den eneste leverandøren du trenger for å skape et godt hjem eller kontor med langsiktige og effektive interiørløsninger.

 

Mer informasjon om respektive avdeling finner dere gjennom å klikke på bildene.  

Kjøkken

Kjøkken11

Baderomsinnredning  

Baderom11

Garderobe

Garderobe11

Møbler

møbler11

Høyteknologiske maskiner 

previous arrow
next arrow

Leverandører

previous arrow
next arrow

Kvalitet

I produksjon av møbler så bruker vi kun det seneste innen høyteknologiske maskiner. Å ha det seneste i høyteknologiske maskiner er viktig og gjør at vi kan være nyskapende og fremoverlent i produksjon av skreddersydde møbler.
Les mer


 

Vi ikke bare opptatt av at møblene skal være flotte å se på - de skal også fungere i praksis. Tilbehør og detaljer spiller en avgjørende rolle for trivsel og funksjonalitet på møblene. Derfor bruker vi kun produkter fra de beste leverandører av hengslen og beslag. 
Les mer


 

 

Til våre møbler bruker vi kun trevirke av ypperste kvalitet fra tømmer som er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC). FSC-sertifisert tømmer er produsert på en måte som tar hensyn til miljø, lokalbefolkning, urbefolkning og arbeiderrettigheter.
Les mer

 

    Fokus/ kjerneområder: 

Kjøkken

Kjøkkenproduksjonen startet i det små for 16 år siden. Idag er vi en større produsent av kjøkken som leverer kjøkken, med hele Europa som marked. Muligheten til å skreddersy kjøkkenet i de mål og kvalitet som kundene vil ha, har gjort vårt kjøkken meget populært. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelke for vårt velrennomerte kjøkken og finnes nå i tusenvis av hjem. Men kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun plassen for å lage mat. Det må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Les mer her.

.

New slide
New slide
New slide
New slide
previous arrow
next arrow

Bad2
Bad3
Bad4
previous arrow
next arrow

Baderomsinnredning

Med et enestående omdømme for service og kompetanse identifiserer vi behov som ikke er blitt oppfylt tidligere på badet. Våres suksess ligger i å tilby eksklusive produkter som ingen andre har. For å lykkes med dette så skreddersyr vi baderomsinnredning så som kundene vil ha det. Vi har et talent for å gjenkjenne lidenskapen hos folk som virkelig tror på det de skaper. Vi er eksperter på å utfordre eksisterende forestilinger og skape nye konsepter for de som er villige til å ta en ny titt på hvordan badet kan designes. Les mer her.

Garderobe

Vår spesialitet er å lage skyvedørsgarderober med elegant design, laget på dine mål, med en effektiv og god planløsning. Kombiner dette med våre beste kvalitet så blir du garantert fornøyd med en garderobe fra oss. Vi kan tilby deg, som kunde, markedets beste skyvedørsgarderober og innredninger. Vi legger stor vekt på å yte god service og vi har fagpersonell som vil bistå deg med ideer og forskjellige designforslag, slik at garderoben blir tilpasset dine ønsker og behov. Vi utvikler våre garderober hele tiden, slik at du alltid finner tidsriktige skyvedørsgarderober og innredninger. Les mer her.

Gard1
Gard2
Gard3
New slide
previous arrow
next arrow

Møbler1
Møbler2
Møbler3
Møbler4
New slide
previous arrow
next arrow

Møbler

Vår oppgave er enkel - å designe og produsere eksklusive møbler til stue, soverom og kontor. Vårt team av fagfolk tilbyr et sjelden nivå av høye ferdigheter og mange års erfaring. Vi er lidenskapelig og dedikert opptatt av å levere møbler etter kundens ønsker og kvalitet. Vi virkelig elsker det vi gjør og vi lar fantasien vår lede oss til å stadig utvikle oss, eksperimentere, gjenoppfinne og ta risiko for å nå nye nivåer. Les mer her.