Kjøkken

Kjøkken 6
Kjøkken 5
previous arrow
next arrow

Vi selger, produserer og leverer over 200 skreddersydde kjøkken per år til fornøyde kunder over hele Østlandet. Kjøkken som integreres i livet ditt, og blir hjemmets naturlige samlingspunkt. Da vi bruker merparten av tiden hjemme på kjøkkenet er det ikke nokk at et kjøkken kan vises frem og ser bra ut. Kjøkkenet skall være en inspirasjon og skape glede. Kjøkkenet skal også være et stede du kan spise, smaske, elte, tegne og danse. Vi er ikke fornøyde før vi skaper et rom å leve i, der det er plass til hverdager, merkedager matdager og glede. 

Et bra å funksjons riktig kjøkkeninnredning trenger riktig plass, og det må derfor tilpasses til størrelsen på kjøkkenet. Dette er grunnen til at det er ingen standardløsninger i våres kjøkken, noe som er vanlig hos andre leverandører. Når vi hjelper dere med kjøkkenløsningen, starter vi alltid med deres øvrige rom og stil, og dermed skape en unik løsning som passer deres behov perfekt. Mange ønsker et kjøkken som passer resten av hjemmet i materialer og stil, og her kan vi hjelpe dere å skape en enhetlig løsning som gir hjemmet deres et rolig å konsekvent utseende. 

Vi har fokusert oss på å produsere skreddersydde kjøkken for å hjelpe private så vel som bedriftskunder å få et eksklusiv og personlig design. Vi bestreber oss på å levere et kjøkken som samsvarer med deres ønsker.

Her kan dere se et utvalg av skreddersydde kjøkken som er levert til fornøyde kunder i hele Østlandet. 

 

 

Romantiskt kjøkken med detaljer

Moderne kjøkken

Skreddersydd kjøkken

 

Eksklusivt kjøkken i sort

 

Toppmoderne kjøkken i tre

Moderne kjøkken i rødt

Modern15

 

Ekslusivt kjøkken i grå høyglans

 

Skreddersydd kjøkken i hvit høyglans

Moderne høyglans kjøkken

Modern5