Rys Group

Rys Holding

Rys eiendom

Rys Rys Bygg1

Rys Interiør

Rys Group

Rys Group er en betydende entreprenør, eiendomsutviklere og interiør leverandør på Østlandet. Hovedkontoret til Rys Group ligger i Solbergelva og består av tre virksomhetsområder: Entreprenør, Eiendom og Interiør. Virksomheten innbefatter Rys Holding AS, Rys Eiendom AS, Rys Byggentreprenør AS og Rys Interiør AS.

 

Rys Group er en fremtidsrettet virksomhet i vekst med en rekke forretningsområder:

Rys Holding er morselskapet som i hovedsak ikke har andre oppgaver enn å eie aksjer i ett eller flere selskaper, og forvalte avkastningen.

Rys Eiendom er et eiendomsselskap i vekst. Forretningsidé er å eie, utvikle og foredle kontorlokaler, industrilokaler og andre eiendommer for salg eller utleie.
Rys Eiendom har siden begynnelsen vokst i virksomhetsomfang, kompetansebredde og dybde. Utviklingen i eiendomsselskapet har vært preget av ”sten på sten” og fast strategisk forankring.

Rys Byggentreprenør  tilbyr nybygg, rehabilitering og byggservice. Vi har erfaring fra store og komplekse prosjekter, men har også mange små og enklere oppdrag. Rys Byggentreprenør bygger kommersielle og offentlige bygg som kontorer, kjøpesentre, skoler og sykehus. Våre oppdragsgivere er private, kommunale og statlige etater. I alle våre prosjekter har vi et mål om å jobbe i nært samarbeid med våre kunder og underentreprenører så sluttresultatet alltid blir det beste. 

Rys Interiør skaper langsiktige, effektive, helhetlige løsninger som gjør ditt hjem bedre og mer innholdsrikt. Rys Interiør er en bred entreprenør som driver med nybygg, rehabilitering og andre byggrelaterte oppdrag. I tillegg så er Rys Interiør en leverandør av interiør til hus, hjem og kontor. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkken, bad, garderobe og kontormøbler. Med markedets best kvalifiserte og kundeorienterte medarbeidere som kan sitt fag, er vi den eneste leverandøren du trenger for å skape et godt hjem med langsiktige, effektive og helhetlige interiørløsninger.